Contact
Kantoor:   Kerkstraat 64, 9160 Lokeren       Fax:   09/245.36.83
Tel:   0475/66.95.93       E-Mail:   info@animmo.be
wonen
IN HET PARK


Toparchitect Stéphane Beel zorgt met zijn functioneel ontwerp en mooie hedendaagse architectuur
voor een unieke woonbeleving met zeer veel aandacht voor het open en groene karakter van de omgeving.

Landschapsarchitect Michel Pauwels brengt met het Hoedhaarpark veel natuur  in de buurt voor de bewoners.  Het park heeft aangename wandel- en fietsroutes en is grotendeels autovrij.

Er zijn verschillende parkzones.  Het buurtpark is kleinschalig opgevat met terrassen, petanquebanen, picknicktafels en staat ter beschikking van de bewoners op zonnige dagen.
Daarnaast krijgt de bijna vergeten beekvallei opnieuw een plaats : kronkelend doorheen het terrein zorgt ze voor een rustgevende natuurbeleving.

Het gebouw bestaat uit vier verdiepingen met ruime appartementen voorzien van alle comfort zoals lift, veel lichtinval, mooie terrassen en grote leefruimtes.
Verder werden twee ondergrondse verdiepingen voorzien met individuele autostaanplaatsen en bergingen.

Oplevering voorzien uiterlijk maart 2018.

Appartement

9160 LOKEREN

HOEDHAAR LOKEREN: WONEN IN HET PARK : vlakbij het centrum, op wandelafstand van de Markt en toch in het groen en de stilte: nieuwbouwappartementen met 1, 2 of 3 slk - vanaf 83 m2 tot 114 m2 + terras van 6 tot 18 m2 - prijs volledig afgewerkt - vraag meer info op kantoor (lastenboek, plannen, prijslijst...) - ondergrondse autostaanplaats bij te kopen - oplevering uiterlijk maart 2018 - wg, vg, vv, gdv, gvkr

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Documenten
Animmo Lokeren
Tel: 0475/66.95.93
e-mail: info@animmo.be