ONS KANTOOR

 
Welkom bij ANIMMO VASTGOED

ANIMMO staat voor ANders IMMObiliën
 
Het doorsnee immokantoor bestaat in het beste geval uit een aantal mensen met verkooptalent. 
Bij ANIMMO beschikken wij uiteraard ook over het nodige verkooptalent, maar daarenboven stellen wij ook de know-how van onze vennoten ter beschikking van onze verkopers, kopers, verhuurders en huurders.
Hierbij een beeld van ons team.
 

ONS TEAM
 

  ELSY SCHEIRE
ERKEND VASTGOEDMAKELAAR BIV 501093
De aankoop of verkoop van onroerend goed vraagt meer en meer om gespecialiseerde juridische kennis. Erfdienstbaarheden zoals recht van uitweg, verkavelingsvoorschriften, bodemsanering, vruchtgebruik en naakte eigendom, zonevreemdheid, bestemmingswijziging…  Als notarieel jurist is Elsy uitstekend geplaatst om u de weg te wijzen door het juridisch bos van rechtsregels bij uw onroerend goedtransactie.

  LUC GEERINCK
VENNOOT
De eerste indruk die uw woning, appartement of bedrijfsgebouw  maakt, bepaalt onmiddellijk het verdere verloop en dus ook het resultaat van uw verkoop of verhuring. Als beroepsfotograaf met meer dan 25 jaar ervaring zorgt Luc ervoor dat uw eigendom op een zeer aantrekkelijke wijze wordt voorgesteld in onze publiciteit. Ook daar maken wij het verschil !

  MARC HERMANS
ERKEND VASTGOEDMAKELAAR BIV 501796
Als ingenieur bouwkunde met een jarenlange ervaring als projectmanager voor zowel appartements- en kantoorgebouwen als bedrijfsvastgoed in binnen – en buitenland , stelt Marc u zijn bouwtechnische kennis en expertise ter beschikking

  ANN SCHEIRE
ERKEND VASTGOEDMAKELAAR BIV 500079
De aankoop en verkoop van onroerend goed heeft meer en meer fiscale consequenties : meerwaardebelasting bij verkoop, belasting op onroerende inkomsten bij verhuring, btw of registratie…Als Master in Financieel Management toont Ann u de weg om uw onroerend goedtransactie of overname van uw bedrijfsvastgoed fiscaal te optimaliseren